• 100% natuurlijke make-up

Claré Blanc

Pressed Foundation

Claré Blanc Webshop-Mineral Pressed Foundation

Zijdezacht zelfs voor gevoelige, allergiegevoelige of rijpe huid. Langdurige egale teint zonder ‘masker’ effect. Revitaliseert de huid. Ideaal voor dagelijkse make-up en touch-ups gedurende de dag.

Mineral Foundation

Claré Blanc Webshop-Mineral Foundations

Fijne, losse poeders die dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals jojoba en pure zijde-eiwitten, vitamines en aminozuren, perfect zijn voor gevoelige huidtypes. Gegarandeerd een, langdurige en egale teint zonder ‘masker’-effect.

Bronzer

Claré Blanc Webshop-Bronzers

Een onmiddellijk, natuurlijk ogend gebruind effect dat volkomen veilig en gezond is. Dankzij de zorgvuldig gekozen, natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige of allergie-gevoelige huid. Revitaliseert en beschermt de huid dankzij vitamines, aminozuren en mineralen.

Claré Blanc Webshop-Luminizing Powder

Uitzonderlijk delicate en lichte formule met de perfecte finishing touch voor je make-up routine, maar benadrukt ook je eigen innerlijke glow. Maakt de huid zijdezacht dankzij de pure zijde en jojoba-esters.

Claré Blanc Webshop-Mineral Blush

Ideaal voor het subtiel benadrukken van de jukbeenderen en de contouren van het gelaat. Ze voeden, revitaliseren en beschermen de huid, dankzij hun natuurlijke ingrediënten: jojoba olie, vitamines en aminozuren. Garandeert een mooi egaal en natuurlijk effect.

Claré Blanc Webshop-Mineral Eye Shadow

Niet-geparfumeerde oogschaduw met uiterst fijne, crème-achtige textuur. Mooie, rijke kleuren dankzij hun samenstelling van natuurlijke ingrediënten en verzadigde pigmenten. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen. Kunnen zowel droog als nat worden aangebracht, houden de hele dag en lopen niet uit.

Claré Blanc Webshop-Eye Brow

Multifunctioneel poeder, gemaakt voor wenkbrauw make-up, maar kan ook heel goed gebruikt worden als matte oogschaduw. Dankzij de fijne poedertextuur smelten ze op een mooie en natuurlijke wijze in de huid, zonder een getekend, vals wenkbrauw effect te creëren.

Claré Blanc Webshop-Brushes

Een uniek ontwerp in combinatie met de hoogste kwaliteit materialen. Een houten handvat met unieke nerven op elk type, een stalen ring en synthetische haren van uitstekende kwaliteit worden gecombineerd om de meest perfecte en mooie borstels te maken voor het aanbrengen van Claré Blanc make-up.

Claré Blanc

100% minerale make-up

Een goede, gezonde huidverzorging vind ik heel belangrijk, daarom mijn keuze voor de producten van Hydropeptide.
Deze manier van werken trek ik graag door tot in de make-up.
Met Claré Blanc koos ik bewust voor:

  • 100% minerale make-up
  • geen schadelijke synthetische ingrediënten
  • huidverzorgende make-up met alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals jojoba, zijde, algenextracten, wilde roos, saffloer, tea tree en uiteraard ook mineralen
  • de nieuwste dermatologische, wetenschappelijke en cosmetische kennis
  • dierenproefvrije make-up
  • make-up met het Eco Think Label, omdat ik ook het milieu wil respecteren

Onze Best-Sellers

Beige 360

Pressed Foundation

Beige 360

Demure

Eye Shadow

Eye Shadow Demure

Light Brown

Eye Brow

Eye Brow Light Brown